Berømte folk og båtene deres

Selvsagt er det de rike som har de aller kuleste leketøyene, og båter er ikke noe unntak fra dette. Her følger en liste over noen kjente personer og de helt eventyrlige båtene deres, her kan du lese om folk som virkelig kan lytte til bølgeskvulp med stil!

Vajoliroja er yachten til Johnny Depp

Depp er kanskje en av verdens mest kjente skuespillere. På merittlisten har han drøssevis av ikoniske filmroller, blant annet som Gilbert i “Hva er i veien med Gilbert Grape” og som kaptein Jack Sparrow i “Pirates of the Caribbean”. Visstnok er det denne rollen og nærheten til havet i innspillingene som gjorde at Depp kjøpte sin egen yacht. Vajoliroja er en 47 meter lang superyacht som er bygget i Tyrkia. Depp koser seg sikkert på denne luksuriøse yachten, men kan du gjette hvor det uvanlige navnet på båten kommer fra? Joda, det er satt sammen av navnene på alle i familien Depp, “Va” for Vanessa, “Jo” for Johnny, “Liro” for Lily Rose og “Ja” for Jack. Det har vært en del negative omtale av Depp i media den siste tiden, så kanskje har han særlig behov for en ferie på Vajoliroya.

PAN Photo Agency / Shutterstock.com

Den eventyrlige yachten til Steven Spielberg heter Seven Seas

Den mildt sagt kjente amerikanske filmregissøren Steven Spielberg er kjent over hele verden for en lang rekke filmer, blant annet uforglemmelige “E.T.” og “Schindlers liste”, og selvsagt har han sin helt egne luksusbåt. Seven Seas er like eventyrlig som filmene til Spielberg, denne 86 meter lange yachten har et gedigent svømmebasseng hvor gjestene til Spielberg kan se på filmene hans i helt utrolig luksuriøse omgivelser.

BAKOUNINE / Shutterstock.com

BAKOUNINE / Shutterstock.com

Privacy er en herlig yacht som tilhører Tiger Woods

Tiger Woods er utvilsomt verdens mest berømte golfspiller. Etter en skilsmisse med mye skittenvask i mediene, setter nok Woods pris på det han nettopp har kalt yachten sin – privatliv. Privacy er 47 meter lang, bygget av en berømt båtbygger, og byr nok på det meste man kan tenke seg av luksus. Woods har sans for det gode liv, når han ikke spiller golf nyter han både båtliv, og en runde eller flere med visse kortspill. Det er helt sikkert mulighet for pokerspilling ombord på Privacy!

photogolfer / Shutterstock.com

Cyan er navnet på yachten til rebelske Bono

Paul David Hewson er vel mer kjent som Bono, som er frontfigur i det stadig berømte irske rockebandet U2. Bono er kjent for veldedighetsarbeid, og ønske om sosial endring i verden, men det har ikke stoppet han fra å anskaffe seg en 49 meter lang luksusyacht som han kaller Cyan. Det er vel mye inspirasjon å hente fra havet for den nå 56 år gamle rockelegenden fra Dublin, og som en av verdens mest innflytelsesrike personer ligger det mye ansvar på Bono.

Denis Makarenko / Shutterstock.com

Denis Makarenko / Shutterstock.com

Den berømte designeren Georgio Armani eier yachten Main

Georgio Armani er en av verdens mest kjente designere, blant annet har han designet klær for Hollywood kjekkasen Richard Gere. Den italienske designeren har utvilsomt blitt rik på sine elegante designklær, og yachten hans Maine er like luksuriøs og elegant som klærne han er så kjent for. Hun er 65 meter lang, og har et usedvanlig sort eksteriør. Ombord på Maine har Armani arrangert både ekstravagante fester og moteoppvisninger.

Va Bene er båten til legendariske Eric Clapton

Den engelske låtskriveren, sangeren og legendariske gitaristen Eric Clapton er glad i ekstravagant og dyrt leketøy, kanskje særlig gitarer med enorme prislapper, men også andre ting. Va Bene tilhørte tidligere Bernie Ecclestone. Luksusbåten Va Bene er 47,8 meter lang og kan underholde hele 12 gjester samtidig. Ombord kan helt sikkert Clapton underholde de berømte gjestene med både gitarspill og annen moro. Særlig kjent for blues og rock, denne 71 år gamle legenden holder fortsatt koken, og kanskje får han inspirasjon til nye sangtekster ute på havet i vakre Va Bene.

JStone / Shutterstock.com

JStone / Shutterstock.com

About

View all posts by