Ta vare på båtminnene

boat-pitcture_324364811Båtreiser kan by på mange herlige opplevelser, men ingen båttur varer evig, enten du er på tur med egen båt eller med cruiseskip. For å bevare båtfølelsen etter at turen er slutt, gjelder det å være flittig til å ta bilder underveis.

Det digitale fotoet

Mange er flinke til å ta bilder, men i dag er det ikke alle som har bildene sine i fotoalbum. Ofte blir bildene lagret på datamaskin, og det er sjelden man deler dem med andre eller organiserer dem. Noen ganger glemmer man nesten at bildene finnes, de er bare lagret et sted der ingen ser dem. Datamaskinen er en fin måte å lagre mange bilder på, så sant du husker å ta kopier av dem. Oppbevar kopiene på et trygt sted, adskilt fra datamaskinen. Du kan lagre bildene på USB-minne, ekstern harddrive eller på en nettsky. Da har du reservekopier dersom datamaskinen din går i stykker.

Papirfotoet

Men det aller beste, er å vise fram de beste bildene på papir, gjerne i glass og ramme. Hvorfor ikke forstørre bildene og kjøpe noen fine fotorammer til dem. Heng dem på veggen, slik at både du, familie og gjester kan se dem. Du kan pynte opp i stua, eller henge dem på veggen på kontoret. Da kan du drømme deg tilbake til den fine båtreisen mens du sitter og jobber. Kanskje bildene også får deg til å planlegge neste båtreise.picture-frames_109919624

Delt glede er dobbel glede

Del bildene dine med andre. Gi gjerne bort innrammende bilder til julegaver. De fleste setter pris på å få bilder du har tatt selv. Dette er en personlig gave som passer til alle. Besteforeldre, tanter og onkler setter pris på bilder av barnebarna, og alle vil gjerne se vakre bilder fra fine steder du besøkte på båtferien.

About

View all posts by